SpamOK.nl wordt geladen...
Er is een onbekende fout opgetreden Er is een onbekende fout opgetreden 🗙

Neem contact op

Loop je tegen problemen aan bij het gebruik van SpamOK? Of heb je een idee hoe we onze diensten kunnen verbeteren? Of een compliment? We horen graag van je!

Contactformulier

Gebruik onderstaand contactformulier om ons te bereiken.

Please enter a valid email address
Please enter a message in the textarea.

Als het nodig is reageren we binnen 1-2 werkdagen.

Over ons

Geschiedenis

SpamOK.nl bestaat al sinds 2013, en heette vroeger Asdasd.nl. SpamOK is met liefde gemaakt door vrijwilligers, zodat iedereen makkelijk een tijdelijk e-mailadres kan aanmaken.

Waarom?

Wij geloven dat het internet een betere en veiligere plek is als iedereen makkelijk en snel een tijdelijk e-mailadres kan aanmaken.

Er zijn veel situaties waar een tijdelijk e-mailadres van pas kan komen. Bijvoorbeeld een website die je vraagt om een account aan te maken, maar je vertrouwt het niet voldoende om je eigen gegevens achter te laten.

Of misschien wil je een tweede account aanmaken en is je eigen e-mailadres al in gebruik. Ook dan kan een tijdelijk e-mailadres uitkomst bieden.

100% gratis

Deze dienst is geheel gratis. SpamOK is gemaakt door enthousiasten en vrijwilligers.

We proberen de beste service en kwaliteit te bieden aan onze gebruikers. Echter, omdat onze dienst gratis is, kunnen we niet garanderen dat deze altijd volledig bereikbaar is.

Loop je toch tegen een probleem aan bij het gebruik van SpamOK? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we er naar. Samen maken we SpamOK beter!

Tip: werkt @spamOK.nl niet omdat deze is geblokkeerd?

Probeer @3060.nl, deze e-mails komen ook binnen op SpamOK.nl!