SpamOK 29 september 2023

Digitalisering, veiligheid en het belang van netwerken

In dit artikel verkennen we de prachtige synergie tussen SpamOK en een NFC-visitekaartje en hoe ze samenwerken om jouw digitale wereld te optimaliseren. Of je nu verbinding maakt via e-mail, social media of met een handige NFC visitekaartje, het beheren van je digitale gegevens is belangrijk.

Bescherm je digitale voetafdruk met SpamOK

We leven in een tijdperk waarin bijna alles online gebeurt. Van het winkelen voor goederen tot netwerken met collega's, het is allemaal slechts een klik verwijderd. Maar met deze gemakken komen ook potentiële bedreigingen. Spam, ongewenste e-mails en andere vormen van digitale inbraak kunnen je dagelijkse leven verstoren.

Daarom is SpamOK gecreëerd. Het biedt je de mogelijkheid om tijdelijke e-mailadressen te gebruiken, waardoor je hoofdmail veilig en georganiseerd blijft. Of je nu meedoet aan een online wedstrijd, je aanmeldt voor een proefperiode of gewoon je e-mail wilt beschermen op onbekende sites, SpamOK heeft je gedekt.

Creëer jouw digitale identiteit met NevoCard

Maar terwijl we onszelf online beschermen, willen we ook onze aanwezigheid versterken. In professionele kringen is netwerken van het grootste belang. Dit is waar NevoCard in beeld komt, met zijn revolutionaire NFC-visitekaartjes.

Het platform van NevoCard stelt je in staat om in realtime je eigen NFC-visitekaartje te ontwerpen (via https://nevocard.com/products/nevocard-design) , zonder dat je afhankelijk bent van tussenpersonen. Deze kaarten zijn uitgerust met de nieuwste NevoLink NFC-technologie en een unieke QR-code, waardoor ontvangers direct toegang krijgen tot je NevoCard-profiel.

Dus hoe verbinden deze twee diensten zich logisch? Eenvoudig. Terwijl je jezelf online beschermt met SpamOK, kun je met NevoCard je netwerk uitbreiden en je digitale visitekaartje met trots delen, zonder bang te zijn voor ongewenste e-mails of andere online bedreigingen.

NFC-visitekaartjes van NevoCard bieden een unieke kans. Een van de grootste voordelen is de mogelijkheid om te kiezen welk type e-mailadres je wilt delen. Stel, je bent op een conferentie en je bent onzeker over de intenties van de ontvanger; dan kun je ervoor kiezen om een tijdelijk e-mailadres van SpamOK op je NFC-visitekaartje te plaatsen. Dit beschermt je primaire e-mail tegen mogelijke spam of andere ongewenste e-mails. Echter, voor een vertrouwde zakenpartner of collega, kun je ervoor kiezen je vaste e-mailadres te delen. Wat nog beter is, je kunt altijd en kosteloos het e-mailadres dat op je NevoCard-profiel wordt weergegeven aanpassen. Dit zorgt voor een dynamische en aanpasbare connectiviteit, waarbij je steeds de controle behoudt over de informatie die je deelt.

De combinatie van de veiligheid van SpamOK en de innovatie van NevoCard toont aan dat we in een tijdperk leven waarin digitale bescherming en vooruitgang hand in hand kunnen gaan. Bescherm jezelf tegen de gevaren van de digitale wereld met SpamOK, terwijl je je merk en professionele identiteit versterkt met NevoCard.

Bezoek NevoCard via https://nevocard.com/ vandaag en ontdek de mogelijkheden van een geavanceerd NFC-visitekaartje.

Open direct een tijdelijk e-mailadres.

Willekeurig e-mailadres nodig? Wat dacht je van deze: ...@spamOK.nl.

Download onze app!
De gratis SpamOK app is nu beschikbaar voor iOS en Android. Probeer het uit en laat ons weten wat je ervan vindt!